Szállítás Ingyenes szállítás 19900 ft-tól | Szállítás 2 napon belül
Színes fogakkal nem!

Lila fogkrém – szín kivételes eredménnyel!

Mivel ma olyan sok fogkrém van a piacon, nem biztos, hogy könnyű kiválasztani a megfelelőt. Olyat, ami száz százalékig megfelelne az elvárásainak. Ha megtaláltad, gratulálok. A legtöbb ember azonban még mindig babrál. Főleg, ha olyan pasztát keresnek, amivel meg lehet oldani egy egészségügyi problémát vagy a sárga fogakat. A helyzetet nem könnyíti meg a színes paszták formájában megjelenő hír. Miért rózsaszín, a másik kék és a harmadik fekete? Még a lila fogkrém is népszerűvé vált. Számít a paszta színe?

A cikk tartalma:
A színes jobb
Lila fogkrém – a hatást jelző szín
Hogyan működik a fogkorrektor?

A színes jobb

Ez a mítosz vírusként kering a fogyasztók között. Ez azonban nem igaz. Miért? A legtöbb esetben a színes paszta csak marketingfogás. Rózsaszín különösen a gyermekcsapdákban látható, és rózsaszín, hogy vonzza a gyermekpopulációt. A gyerekek mindent szeretnek, ami színes. De ez a felnőttekre is vonatkozik. A gyermekeknek és a felnőtteknek szánt fogkrémekhez hasonlóan a színt gyakran az ízhez kötik . A rózsaszín eper íze lehet, a zöld a menta, a piros pedig gyümölcsös, mint a görögdinnye.

Leggyakrabban azonban kék és fehér jelenik meg. Tisztaságot és frissességet idéző színek, nem kell mögötte mélyebb értelmet keresni. A konkrét szín azonban lehet fekete. Még csak nem is azért, mert csábító, inkább azért, mert valószínűleg fekete szenet tartalmaz, amiről sokan úgy gondolják, hogy fehérítő hatása van. Sajnos a pasztákban lévő feketeszén mennyisége általában minimális. Tehát ha a fogkrém színes, az jobb, de csak a szemednek, az ízlelőbimbóidnak és talán a jó érzésnek .

Lila fogkrém – a hatást jelző szín

A lila fogkrém hatalmas fellendülést él át. De a valóságban ez nem paszta, még akkor sem, ha annak látszik. Inkább szérum vagy korrektor . Mi a különbség? Még ha sikerül is lila színű fogkrémet találnod, nem biztos, hogy az lesz. A fogkrémet a fogak tisztítására használják, ami a fogkefe állandó mozgásával történik. A korrektort hagyni kell működni. Mi a helyzet a színnel? A lila kulcsszerepet játszik itt, mivel ez az egyetlen szín, aminek értelme van a fogak számára . Ennek köszönhető, hogy a korrektor fehérítő hatású . A fogak használat után szinte azonnal kivilágosodnak. Valószínűleg nem fogja elérni azt az eredményt, amit a pasztával ellátott korrektorral. Ebben az esetben azt mondhatjuk, hogy a "színes jobb" állítás valóban érvényes.

Hogyan működik a fogkorrektor?

Most, hogy tudjuk, hogy lila színű, és képes fehéríteni a fogakat, beszéljünk arról, miért van ez így. Talán hallott már a lila hajsamponokról. A festett haj sárga árnyalatainak semlegesítésére szolgálnak. Ugyanez az elv vonatkozik a sárga fogakra és a lila korrektorra is. Az egész titok a kiegészítő színekben rejlik. Ez a színkörön található színek kölcsönös kapcsolata. Az egymással pontosan szemben állók semlegesítik egymást. Például, ha a kéket narancssárgával kevered, szürke színt kapsz, ami egy semleges szín. Így működik ez pirossal és zölddel, és persze sárgával és lilával is. A lila fogkrémnek vagy színjavítónak a fogak fényesítésén túl további előnyei is vannak:

  • Azonnal látható eredményeket hoz
  • Minden nap használhatod
  • Biztonságos – nem okoz érzékenységet a fogakban és az ínyben
  • Egyszerűen használatos
  • A fogfoltokon is működik (dohányzás, kávé, bor stb.)

A drága és hosszadalmas fogfehérítés a fogorvosi rendelőkben szintén a múlté a korrektornak köszönhetően, mivel ez a módszer sokkal olcsóbb . Praktikus tubusokba csomagolt szérumokat vagy fogkorrekciós szereket találhat , amelyek térfogata eltérő lehet, de minden bizonnyal több tucat felhasználásra elegendőek. Ezenkívül általában van egy applikátoruk, amely biztosítja a pontos alkalmazást .
Ha a lila szín és annak hatásai elnyerték a tetszésedet, kipróbálhatod Color Correctorunkat .

25x hatékonyabb, mint a fogfehérítő fogkrémek

Tudjon meg többet
Logo