Szállítás Ingyenes szállítás 19900 ft-tól | Szállítás 2 napon belül
Színes fogakkal nem!

Végezetül fogászati higiénia az otthoni kényelemből, töredék áron!

A rutin része a fogászati ellátás, amely magában foglalja a fogorvosi rendelő látogatását ellenőrzés céljából, a fogszuvasodás és természetesen a fogkő eltávolítását. Vásárlás, bank, állástanácsadás vagy ételszállítás. Mindez otthonról is elvégezhető. Végre eljött az idő, hogy a foghigiéniát is így tudjuk megoldani.

A cikk tartalma:
Fontos a fogászati higiénia
A fogkőeltávolító mindent megold
Hogyan lehet megkülönböztetni a minőségi fogkőeltávolítót az olcsó utánzattól

Fontos a fogászati higiénia

A lepedék és a fogkő nem igazán járul hozzá a szép mosolyhoz. Amellett, hogy csúnyaak, számos más problémát is okoznak, beleértve a fogszuvasodást és a fogínygyulladást. Tehát ha a fogorvosa foghigiéniára küldi, akkor jót jelent. Maga az aktus eredménye, amely során a higiénikus mindent eltávolít a fogáról, ami nem oda való, végül egészen kellemes. Végül is viszonylag rövid időn belül megkapja a tiszta fogak érzetét.

A foghigiéniával kapcsolatos egyéb kérdések azonban nem feltétlenül kellemesek. Az ingyenes időpontra várás vagy a mentőautóhoz való utazás gyakran olyan, mint az idegek próbája. A fogászati kezelésre való mentális felkészítés mellett anyagi felkészültség is szükséges. Természetesen a minőségi fogkőeltávolításért fizetni kell, és az egyszeri foghigiénia ára akár több tíz eurót is elérhet . Elkerülhetők-e ezek a kellemetlenségek?

A fogkőeltávolító mindent megold

Szerencsére a technológia folyamatosan fejlődik, és egyre fejlettebbé válik. Ezért a foghigiéniát is beépítheti azon egyéb dolgok közé, amelyekkel rendszeresen foglalkozik otthonából, ennek köszönhetően. Csak egy ultrahangos fogkőeltávolítóra van szüksége.

Miért jobb választás, mint a professzionális foghigiénia?

1. Fogászati higiénia bármikor és különösen bárhol

Ha fogkőeltávolítót vásárol, akkor azt fogja tapasztalni, hogy valóban olyan személyi foghigiénikust szerzett, akihez bármikor fordulhat. Nem kell időpontot foglalnia , még otthona kényelméről sem kell lemondania. Szükség esetén könnyedén eltávolíthatja a fogkövet.

2. Pénzt takarít meg

Ha ismer valakit, aki fogkőeltávolítót használ, biztosan elmondja, hány eurót spórolt. Ez azért van, mert egyszeri befektetésről van szó, és a megtérülése nem tart sokáig .

3. Olyan funkciókkal rendelkezik, amelyekkel professzionális eredményt érhet el

  • Az ultrahang technológia számos területet forradalmasított, és ez alól a fogászat sem kivétel. A kiváló minőségű fogkőeltávolító fő jellemzője azonban a rezgési frekvencia . Elég magasnak kell lennie ahhoz, hogy el tudja távolítani a fogkövet, ugyanakkor biztonságosnak kell lennie , hogy elkerülje a fogzománc károsodását.

  • Csakúgy, mint egy dentálhigiénikus, a vízkőeltávolító is alkalmazkodik minden felhasználó egyéni igényeihez. Ezért a legtöbb készülékben talál olyan tisztítási módokat , amelyek közül pontosan kiválaszthatja az Önnek megfelelőt.

  • Ultrahangos fogtisztító kiválasztásakor olyanokat is kereshet, amelyek Full HD kamerával rendelkeznek. A teljes tisztítási folyamatot megtekintheti mobiltelefonja képernyőjén . Ez a technológia jelentősen megkönnyíti a használatát, mivel lehetővé teszi, hogy a részletekre összpontosítson. Az automatikus világítás sem árt.

  • Természetesen a biztonság legyen az első. A sérülésveszély elkerülése érdekében előnyben részesítse az ínyérzékeléssel rendelkező fogkőeltávolítót. Ennek a funkciónak köszönhetően a készülék kikapcsol abban a pillanatban, amikor megérinti az ínyt.

  • Mivel ezek az eszközök vezeték nélküliek, beépített újratölthető akkumulátorral rendelkeznek. Ebben az irányban különösen a tartósságukra kell figyelni, hogy a lemerült akkumulátor ne lepjen meg a takarítás közepette. A legjobbak egy óra körüli üzemidővel rendelkeznek.

Hogyan lehet megkülönböztetni a minőségi fogkőeltávolítót az olcsó utánzattól

Számos olyan készüléket találhat a piacon, amely nagy hatékonyságot ígér. Legtöbbször azonban csak ígéretek maradnak. Éppen ezért jó tudni, miben különbözik egy hatékony fogkőeltávolító a gyenge minőségűtől.

A fent említett tulajdonságok mellett már első pillantásra észrevehető a tervezés és a kivitelezés . Ha azt szeretné, hogy ultrahangos fogtisztítója a lehető leghosszabb ideig szolgálja Önt, akkor erős és tartós anyagból kell készülnie . Ez nem csak a szerkezetre vonatkozik, hanem a robbanófejre is.

A kiváló minőség másik jele a tartalék fejek száma . Minden vízkőeltávolítóval legalább kettőt kell csomagolni, arra az esetre, ha egy idő után ki kell cserélni, vagy két eszközt szeretne használni.

Ultrahangos fogkőeltávolítónk az általunk leírt összes előnnyel és tulajdonsággal rendelkezik. Tudjuk, hogy a fogakat professzionális szinten kell ápolni.

25x hatékonyabb, mint a fogfehérítő fogkrémek

Tudjon meg többet
Logo