Szállítás Ingyenes szállítás 19900 ft-tól | Szállítás 2 napon belül
Színes fogakkal nem!

Fogfehérítés otthon. Hogyan fehérítheted a fogaidat könnyen otthon?

Fogfehérítés otthon? Igen, ez is működhet. Elmondjuk, hogyan fehérítheted a fogaidat
otthon, mit használhatsz hozzá, és hogyan működik valójában. Elkerülheted a drága
fogorvoslátogatást, és otthonod kényelméből fehérítheted a fogaidat.

Obsah článku:
Életmódváltás
Fehérítő csíkok
Tollak és készletek
Házi receptek
Próbálja ki a gyümölcsöt vagy a zöldséget

Életmódváltás

Hogyan lehet otthon fehéríteni a fogakat? Gyakori kérdés, amelyre a válasz gyakran igen egyszerű. Csak egy kicsit módosítania kell az életmódját, és a fogai fehérebbek és egészségesebbek is lehetnek. Mindenekelőtt arról van szó, hogy ne becsüljük alá a foghigiéniát. Tehát mosson fogat legalább naponta kétszer. A cukormentes rágógumi rágása is segíthet. Célszerű továbbá kerülni a sok színezéket tartalmazó élelmiszerek fokozott fogyasztását. Ezek közé tartoznak a kólaitalok, a vörösbor vagy a kávé. Az ezekben az ételekben lévő pigment lerakódik a fogzománcra, ami csúnya foltokhoz vezet.

Zubní hygiena
Bílý úsměv

Fehérítő csíkok

Fehérítő egy egyszerű és hatékony formája fogfehérítés. Ezek vény nélkül kaphatóak és látható fogfehérítési eredményt nyújtanak. Valójában a fogfehérítő csíkok elegendő hatóanyagot tartalmaznak ahhoz, hogy valóban képesek legyenek fehéríteni a fogakat. A minőségi csíkok is megfizethetőek, és maga a fogfehérítő kezelés nem tart sokáig. Ön is Olvassa el a összehasonlítását az különböző fogfehérítő termékek na zuby v című cikkünkben nagyszerű összehasonlítása otthoni készletek bělení fogfehérítő.

Tollak és készletek

Számos módja van annak, hogy fehéríti a fogakat otthon. A fogfehérítő tollak az egyik ilyen eszköz. Ezeket akkor ajánljuk, ha egyes fogakat szeretnénk fehéríteni. Nagyon fárasztó lenne az egész fogsort kifehéríteni egy toll segítségével. A tollak vény nélkül kaphatók, de van egy hátrányuk. Ez főként a viszonylag alacsony hatóanyagtartalom miatt van. A másik lehetőség az otthoni fogfehérítésre szolgáló készletek használata. Ezek a készletek általában gélt és fogantyút tartalmaznak a gél fogakra történő felviteléhez. Egyesek LED-fényt is tartalmazhatnak, hogy fokozzák a fehérítő gél hatását. Ezeknek a készleteknek azonban megvan az a hátrányuk, hogy nem megfelelő fogantyúkkal rendelkeznek, ami nemcsak kényelmetlené teszi a fogfehérítést, hanem hatástalanná is teheti azt.

Házi receptek

A téma, hogyan lehet otthon fehéríteni a fogakat, szintén számos tipp és házi recept tárgya. Némelyik valóban segíthet fehéríteni a fogakat, mások egészségügyi komplikációkat okozhatnak. A harmadik típusú receptek azok, amelyek nem működnek. Hogy megtudja, mely receptek működnek és melyek nem, olvassa el a szóló cikkünket házi receptekről  fogfehérítésre vonatkozó. Tudtad például, hogy az eper segíthet igazán fehéríteni a fogakat?


Néhány házi recept hatékonysága ellenére a fehérítés eredménye nem lesz teljesen tökéletes. Ne várjon több fokos fehérítést. Erre szolgálnak az otthoni fogfehérítésre tervezett speciális termékek. A fogfehérítő csíkok nemcsak az ár, hanem az alkalmazásuk során a kényelem szempontjából is nagyszerű választás. Ráadásul nagyszerű eredményekkel rendelkeznek, ahol több árnyalattal fehérítik a fogakat.

Domácí bělení zubů

Próbálja ki a gyümölcsöt vagy a zöldséget

Maga a gyümölcs több szempontból is jótékony hatással van az egészségre. Segít többek között a lepedék eltávolításában és a szájban lévő baktériumok elpusztításában is. Különösen a sárgarépa vagy az alma jeleskedik ezekben a képességekben. De fogyaszthatsz uborkát vagy körtét is, és a hatás nagyon hasonló lesz. Az eper szintén természetes fogfehérítő, és gyakran használják otthoni fogfehérítésre. Olyan enzimet tartalmaznak, amely valóban fehéríti a fogakat. Ezért is van az, hogy ez a megoldás nemcsak kényelmes, hanem kellemes is.

25x hatékonyabb, mint a fogfehérítő fogkrémek

Tudjon meg többet
Logo