Szállítás Ingyenes szállítás 19900 ft-tól | Szállítás 2 napon belül
Színes fogakkal nem!

A Crest termékek hamisítványai – hogyan lehet megkülönböztetni őket az eredetitől?

Minden ismert márka termékei utánzataival küzd. Crest sem kivétel. A gyártó bizonyos értelemben hízelgő, de határozottan nagyon aggasztó is. A hamis fogfehérítő csíkok és fogkrémek használóinak egészségére gyakorolt hatása minden bizonnyal nagyobb lehet, mint egy hamis kézitáska vásárlása.

Honnan jöttek?

A legtöbb esetben Kínából importált termékekről van szó . Könnyedén megtalálhatja őket az Aliexpress, Wish, eMAG, Aukro, Bazoš és hasonló portálokon. Nagy a valószínűsége annak, hogy még csempésznek is, mert nagy valószínűséggel nem lépnék át legálisan a határt.

Veszélyesek?

Természetesen amellett, hogy nem hatékonyak, egészségügyi kockázatot is jelenthetnek az Ön számára. Az eredeti gyártó, a Crest biztonsági és minőségi szabványokkal rendelkezik , de a kínai gyártók esetében ezt semmiképpen nem tudjuk garantálni . Erőfeszítés olyan fehérítő csík vagy fogkrém előállítása, amely legalább egy kicsit közelebb állna az eredeti termékek összetételéhez, hasonló a próba-szerencse módszerhez. Ha figyelembe vesszük, hogy ezeknek a gyártóknak elsősorban a profit a fontos, akkor a gyengébb minőségű alapanyagok felhasználása valóban valós.

Hogyan lehet felismerni a hamisítványt az eredetiről?

A jól kidolgozott hamisítványok első pillantásra pontosan úgy tűnhetnek, mint az eredetiek . Azonban számos olyan jellemzőjük van, amelyek megkülönböztetik őket egymástól.

Alacsony ár

Az első dolog, ami felkelti a szemét , az a gyanúsan alacsony ár . Egyes eladók azonban csak néhány koronával csökkenthetik az árat az eredetihez képest, így ezzel kapcsolatban nem kelthetnek gyanút. Ezért kell figyelni más jelekre is.

Csomagolás tervezés

Nem árt az eredeti eladóval ellenőrizni a jelenlegi csomagolási formát . A gyártó védi márkáját, és rendszeresen változtat a csomagolás kialakításán, hogy megnehezítse a hamisítók üzleti tevékenységét. 2023 végén is ezt tette.

Ez a Crest fehérítő csíkok jelenlegi dizájnja.

Jelenlegi dizájn 2023

A vybelit.com oldalon a csomag régebbi verzióját is megtalálod, mivel még van raktáron pár darab. Természetesen ez is eredeti.

De ha úgy találja, hogy terméke bármilyen módon eltér az eredetitől, jobb, ha odafigyel. Jobb elkerülni az ilyen csomagolást.

Elavult design

A design logókat és különféle címkéket is tartalmaz. Az eredeti Crest termékeken a ™ (védjegy) felirat szerepel a név után . Ennek a címkének a dobozon, az egyes szalagos zacskókon és a fogkrém tubusokon kell lennie.

Egy másik jel a fehérítőcsíkokat tartalmazó tasakokon található szöveg . Ha vízszintesen írják, akkor valószínűleg hamisítvány, mert a Crest szalagokon függőlegesen elhelyezett szöveg található a zacskókon .

Vybelit.com és a Crest márka

A Crest márkát a Procter & Gamble már 1995-ben hozta piacra.

Ma ez a legmegbízhatóbb márka a lakosság és a fogorvosok körében.

Az American Dental Association (ADA) is ajánlja.

A Procter & Gamble közvetlenül az Amerikai Egyesült Államokban gyárt fehérítő csíkokat és Crest fogkrémeket, különösen az Ohio állambeli Cincinnati városában, ahol a gyártást szakértők felügyelik .

A vybelit.com csapatunk a nemzetközi üzleti kapcsolatokban tapasztalt szakértőkből áll . Ők gondoskodnak a gyártó Crest termékeinek rendszeres importjáról.

Garantáljuk a Crest termékek minőségét és eredetiségét, a teljes visszatérítés lehetőségével.

25x hatékonyabb, mint a fogfehérítő fogkrémek

Tudjon meg többet
Logo