Szállítás Ingyenes szállítás 19900 ft-tól | Szállítás 2 napon belül
Színes fogakkal nem!

A legjobb Sonic fogkefe?! A TOP 5 modell áttekintése

A sonic fogkefe az utóbbi időben meredeken emelkedik a népszerűségi listákon, és még azok is érdeklődnek iránta, akiket a forgómodellek nem tudtak rávenni az elektromos fogkefe vásárlására. Nemcsak ők fogják biztosan kihasználni a TOP 5 modell bemutatását, amelyek jelenleg együtt versenyezhetnek a "piac legjobb szonikus fogkefe" címért.

A cikk tartalma:
Sonic ecset – felbecsülhetetlen segítő
A szonikus ecset kiválasztásának paramétereinek rövid leírása
Konkrét modellek véleménye
Gyerekes

Sonic ecset – felbecsülhetetlen segítő

És mi vonzott sok embert a sonic fogkeféhez? Mindenekelőtt a fogmosás egyedi megközelítésével . A Sonic technológia a nagyfrekvenciás hullámok teljesen egyedi elvén működik. Paszta, víz és nyál keverékét mozgatják a szájukban. Ez a mozdulat mikrobuborékokat hoz létre, amelyek behatolnak a nehezen elérhető helyekre, ahová más háztartási fogkefe nem fér el . Ebben segít a fej magas, tízezres nagyságrendű rezgési frekvenciája is, ami lényegesen több, mint a legtöbb forgókefe. Ezzel szemben a sonic technológia lényegesen kíméletesebb a fogakkal szemben, rezgései finoman masszírozzák az ínyt, ami hozzájárul azok megfelelő vérkeringéséhez. Tisztításkor ne végezz hirtelen mozdulatokat, hanem csak lassan és nyugodtan haladj át a fogaid felett, és a kefe elvégzi helyetted a "nehéz" munkát. Így kis túlzással kellemesen pihenhetsz takarítás közben, a szonikus kefe szinte teljesen önállóan hat a fehérebb mosolyodra és az egészségesebb fogakra.

A szonikus ecset kiválasztásának paramétereinek rövid leírása

Hogyan válasszuk ki a legjobb Sonic fogkefét? Ugyanúgy, mint az elektromos modell általában. Tehát elsősorban a funkcióktól, az oszcillációk számától, a tápegységtől és a tisztítófejektől függ. Egy egész külön cikket szenteltünk az elektromos fogkefe kiválasztásának (hip. link), úgyhogy mindenképp nézz szét 😉

Konkrét modellek véleménye

Nézzük meg a TOP 5 sonic fogkefék ígért áttekintését. A sorrend teljesen véletlenszerű. Egy konkrét legjobb ecset helyett szeretnénk bemutatni az ebben a választékban uralkodó átfogó elit modelleket.

Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6803/04

A legnépszerűbb modell a szonikus ecsetek területének legnagyobb szereplőjétől. A nagyon hatékony és kíméletes tisztításon kívül számos funkcióra számíthat, beleértve a nyomásérzékelőt és az intelligens időzítőt . Szintén elégedett lesz a fejcsere szükségességét jelző mutatóval, valamint a kicsomagolás után a fej rezgésének fokozatos növekedésével 14 nap alatt. Említést érdemel még az ecset legmagasabb frekvenciája, a percenkénti 62 000 rezgés. A "legjobb szonikus fogkefe" címért folyó harcot jelentősen megnehezíti mindössze 1 tisztítási mód.

Niceboy ION SmartSonic

Valószínűleg ez a legjobban felszerelt szonikus fogkefe a legalacsonyabb árkategóriában. Ebben az árkategóriában biztosan nem várnánk öt tisztítási módot . Amint az az első modellnél is látható, még a magasabb kategóriákban sincsenek kivételes, csak egy üzemmóddal felszerelt modellek. A fej oszcillációs frekvenciája is szabványon felüli, 43 000 ford./percig. Itt is lehet támaszkodni az intelligens időzítő funkcióra, de nincs nyomásérzékelő, ami elég nagy hiba a szépségben. Egyébként valószínűleg ez a legjobb sonic fogkefe ebben a kategóriában.

Sencor SOC 4211GD

Prémium szonikus fogkefe, melynek ára messze meghaladja mindkét korábbi modellt. Ez megfelel a magas maximális rezgési frekvenciának is, 80 000 ford./percig . Az ecset funkcionális felszereltségében négy módot talál, amelyek közül néhány azonban meglehetősen fejlett , és alacsonyabb árkategóriákban nem találja őket. Természetesen támaszkodhat az intelligens időzítőre is. És elégedett lesz a hosszú akkumulátor-üzemidővel is, amely meghaladhatja a 40 napot .

TrueLife SonicBrush UV

Visszatérünk az első és második ecsethez közelebb eső árhoz, így nem nagy meglepetés, hogy a modell maximális rezgési frekvenciája 40 000 ford./perc . Az előző modellhez hasonlóan itt is 4 tisztítási módra támaszkodhat. Ennek a modellnek az egyik legfontosabb funkciója az UV sterilizáló , amely segít eltávolítani a baktériumokat és a mikrobákat a kefefejből.

Philips Sonicare 3100 HX3671/13

A listát ismét egy, a Philips Sonicare műhelyéből származó modellel zárjuk. Alacsonyabb árkategóriában vagyunk, így valószínűleg nem meglepő, hogy a fej rezgési frekvenciája "csak" 31 000 fordulat/perc . Van még az Easy-Start funkció, melynek köszönhetően a fogkefe fokozatosan hozzászoktatja a hangrezgéseket, és 14 nap leforgása alatt fokozatosan növeli a rezgési frekvenciát a végső, maximális értékre. Az alacsonyabb ár ellenére van egy intelligens időzítő és egy nyomásérzékelő is.

Gyerekes

Philips Sonicare gyerekeknek HX6352/42

Egy modell, amelyet nem félünk a legjobb szonikus fogkefeként címkézni, amely jelenleg a piacon megtalálható. Játékos formában segíti a gyerekeket a megfelelő szokások elsajátításában a szájhigiénia terén. A kefefej maximális rezgési frekvenciája 31 000 ford./perc . A gyermek életkorának megfelelően azonban két különböző tisztítási intenzitás állítható be, ezért a modell kétféle tisztítófejet is támogat. A kefe ezért alkalmas kisebb és nagyobb gyermekei számára is . A modell fő attrakciója egyben a kiegészítő alkalmazás is, amelyet a bozontos barát, Sparkly fog végrehajtani.

25x hatékonyabb, mint a fogfehérítő fogkrémek

Tudjon meg többet
Logo