Szállítás Ingyenes szállítás 19900 ft-tól | Szállítás 2 napon belül
Színes fogakkal nem!

Az ultrahangos fogkőeltávolító csodát tesz mosolyoddal!

A mai modern kor elképesztő abban, hogy számos lehetőségünk van mindennapi életünk megkönnyítésére, beleértve a szájápolást is. Néhány éve még nem is tudtuk, hogy létezik ultrahangos fogkőeltávolító otthoni használatra. Ma abban a kiváltságban részesülünk, hogy élvezhetjük ennek a technológiai csodának az összes előnyét.

A cikk tartalma:
A mentőtől az otthonig
Ez nem egy eltávolító, mint egy eltávolító
Ultrahangos fogkőeltávolító, ami kifizetődik
Professzionális eredmények

A mentőtől az otthonig

Korábban csak a foghigiénikusok foglalkozhattak fogkővel. Időpontot foglaltunk a kezelésre, elutaztunk a mentőhöz és a váróban vártuk a sorunkat. Aztán lefeküdtünk egy kényelmetlen székre, és néztük, hogyan dolgozik egy szakértő a fogkőeltávolítóval. A magas számla azonban meglehetősen zavaró volt, így a tiszta fogak érzése nem volt olyan boldogító.

Ezért az emberek elkezdtek más módszereket keresni a fogkő megszabadulására. Egy elérhető, hatékony, biztonságos, kényelmes és olcsó megoldást kellett találniuk. Főleg azt a kellemetlenséget akarták elkerülni, ami minden fogorvosi látogatással járt. Így a technológiai fejlődés segítségével megjelent a piacon a ma ismert ultrahangos fogkőeltávolító .

Ez nem egy eltávolító, mint egy eltávolító

A sok eszköz közül választhat, felveti a kérdést, hogyan válasszuk ki a legjobbat. A különbség nem csak az árban van, hanem a minőségben, a teljesítményben és a felszereltségben is. Az olcsóbb eltávolítók érthető módon gyengébb minőségűek, és szinte semmilyen funkciójuk sincs. Sokszor még a teljesítmény sem felel meg az elvárásoknak.

A kiváló minőségű ultrahangos fogkőeltávolítót arról ismerheti meg, hogy számos praktikus funkciója van, magas frekvenciája van , és már első ránézésre is látható, hogy tartós anyagból készült . A magasabb ár újabb jele lehet annak, hogy valóban jó minőségű terméket vásárol. Ennek a befektetésnek azonban nagyon gyors megtérülése van.

Ultrahangos fogkőeltávolító, ami kifizetődik

Hogyan néz ki tehát egy minőségi fogkőeltávolító? Először is hatékonynak kell lennie. Ha talált egy olyan készüléket, amely percenként legalább 36 000 rezgésre képes, az megfelel az egyik alapfeltételnek.

Mivel rendszeresen fogja használni, egy ideig ki kell bírnia. A masszív anyagból készült tartós konstrukció a legjobb előfeltétele a hosszú élettartamnak. Az ultrahangos fogkőeltávolító többnyire újratölthető, ezért összpontosítson az akkumulátor élettartamára is. Az ideális működési idő 1 óra vagy több.

Mi a helyzet a funkciókkal? Minden felhasználó más. Még a foghigiénikus is minden pácienshez egyénileg igazítja a tisztítást. Ezért egy kiváló minőségű, otthoni használatra szánt fogkőeltávolító különféle funkciókkal rendelkezik. Melyik nem hiányozhat?

  • Full HD kamera
  • Automata LED világítás
  • Csatlakozás a mobilalkalmazáshoz
  • Ínyérzékelés
  • Tisztítási módok

Nagyon praktikus egy olyan funkció, mint a takarítás folyamatának monitorozása a telefon képernyőjén, hiszen a legapróbb részleteket is láthatja. A LED világítás ebben az esetben is előnyt jelent. De az íny észlelésekor működő automatikus kikapcsoló funkció nagyobb figyelmet fordít a biztonságra , mint a kényelemre. Itt nem szabad kompromisszumot kötni.

A tisztítási módok is magától értetődőek. Az intenzitási fokozatoknak köszönhetően a fogkőeltávolító egyéni megközelítést alkalmaz minden felhasználó számára . Beállíthatja a puha, kényelmes vagy intenzív .

Professzionális eredmények

Ha úgy döntött, hogy egy erős fogkőeltávolítót vásárol, akkor már várhatja, hogy eltávolítsa:

  • fogkő
  • ellenálló foltok a cigarettától vagy a kávétól
  • bevonat

Képességeinek köszönhetően nem csak fehér mosolyt kapsz, hanem egészséges fogakat is, mert ezzel megelőzöd a fogszuvasodás kialakulását is. Sőt, otthona kényelmében bármikor rendelkezésére áll majd, amikor szüksége van rá.

25x hatékonyabb, mint a fogfehérítő fogkrémek

Tudjon meg többet
Logo