Szállítás Ingyenes szállítás 19900 ft-tól | Szállítás 2 napon belül
Színes fogakkal nem!

Fogfehérítő gél – működik egyáltalán?

Annyira hozzászoktunk a gyors megoldásokhoz, hogy nem is gondolunk rá. Olyan időket élünk, amikor szinte azonnal rendelkezésünkre áll minden. Akár egy jó kínaira van kedve, akár cseppekre van szüksége az orrába, akár megtalálta kedvenc pólóját, egyszerűen megy, és megveszi. És mi van, ha fehér fogakat szeretne? Szintén nagyon egyszerű olyan terméket találni, amely segít ebben. A legnépszerűbbek közé tartoznak azok, amelyek természetesen könnyen és gyorsan használhatók, mint például a fogfehérítő gél. Megnéztük azonban, hogy valóban működnek-e, és milyen előnyei vannak.

A cikk tartalma:
Gyors és kényelmes
Van jobb a fogfehérítő gélnél?

Gyors és kényelmes

Kiváló eredménnyel kecsegtetnek a fogfehérítésre vagy halványításra szánt készítmények. Jogosan, azt kell mondanunk. Fő előnyük azonban a felhasználási mód. Különféle folyadékot vagy gélt tartalmazó csomagokkal találkozhatunk, de közös bennük, hogy könnyen felvihetők a fogakra . Leginkább fogkefével. Ez biztosítja, hogy a hatóanyag oda kerüljön, ahová kell. Az alkalmazás tehát a klasszikus fogmosásra emlékeztet, azzal a különbséggel, hogy a terméket egy ideig rajta kell hagyni. A hatás időtartama azonban általában nem haladja meg a 2 percet, tehát nagyon gyors ügy . Utána csak öblítse ki a száját vízzel, és ha szükséges, mosson fogat pasztával.

A kényelmes és gyors fogfehérítésen kívül más előnyökkel is érdemes foglalkozni. Az egyik az a tény, hogy ez egy fájdalommentes módszer . A fogakra felvitt termékek általában nem tartalmaznak hidrogén-peroxidot. Így nem kell aggódnia a fájdalom és az érzékenység miatt.
A másik ok, amiért az emberek ezt az utat választják a fehér mosolyért, az az ár. Egy fogfehérítő gél vagy más, azonos felhasználási móddal készült termék sokkal olcsóbb, mint az ambuláns fogfehérítés, sőt más fogfehérítési módok is, mert több felhasználást tesz lehetővé .

Van jobb a fogfehérítő gélnél?

Miközben olyan termékeket keres, amelyek gyorsan fehérítik fogait, találkozhat egy úgynevezett korrektorral . Felhasználási módja megegyezik a fogfehérítő gélével, és a hatása sem marad el. Azonban abban különbözik, hogy kifejezetten lila színe van . Ennek azonban megvan a maga indoklása. A fogkorrektor a komplementer színek elvén működik, azaz olyan színek, amelyek a színkörön egymással pontosan szemben helyezkednek el. Az ilyen színpárok semlegesítik egymást. Mivel a fogak sárga árnyalatúak, a gyártónak a sárgával ellentétes színt kellett használnia, hogy semlegesítse azt. És ez a lila. A korrektor fogakra való felhordása után semleges fehér árnyalatot kapunk.

A jó hír az, hogy mindennapi használatra alkalmas , ami nem biztos, hogy más, ilyen jellegű felhasználású termékeknél nem így van. Természetesen nem okoz fog- és ínyérzékenységet .

Egy másik nagy előny a hatékonyság. Összehasonlításképpen ismét megemlítjük példaként a fogfehérítő gélt, melynek hatása a legtöbb esetben csak néhány napos rendszeres használat után jelentkezik. A korrektor bizonyított hatékonysága és könnyű kezelhetősége (fogkefe használatával) mellett azonnali eredményéről is ismert .
Tehát ha arra kíváncsi, hogy egy termék valóban fehéríti-e a fogait, ha a fogára alkalmazzák, a válasz igen . Ugyanezt a választ kapja, ha megkérdezi, hogy ez biztonságos megoldás-e a sárga fogak kezelésére . Nos, a válasz arra a kérdésre, hogy melyik eszköz a legjobb és leggyorsabb, a Color Corrector .

25x hatékonyabb, mint a fogfehérítő fogkrémek

Tudjon meg többet
Logo