Szállítás Ingyenes szállítás 19900 ft-tól | Szállítás 2 napon belül
Színes fogakkal nem!

Hogyan lehet fehér fogak 5 perc alatt

Talán már hallottál róla, hogy viszonylag rövid időn belül otthonod kényelmében is fehér fogakat kaphatsz. Néha akár néhány percről is beszélhet. De tudod, hogy egyes fogfehérítési módszerek miért működnek olyan gyorsan? Melyek igazán hatékonyak és biztonságosak?

A cikk tartalma:
A fogfehérítés otthoni módszerei
Hogyan készítsünk fehér fogakat gyorsan és ami a legfontosabb biztonságosan

A fogfehérítés otthoni módszerei

Számos otthoni recept kering a fogaikat gyorsan fehéríteni vágyók körében. Ez a 3 a leghíresebb:

1. Szódabikarbóna és citromlé keveréke

    Ez a kombináció néhány használat után elméletileg hozhat bizonyos eredményeket. Ne várjon eredményt az első próbálkozás után. A hosszú távú alkalmazás azonban több kárt okozhat, mint hasznot. A citromsav pH-ja nagyon alacsony, ami a fogzománc erózióját okozhatja. A fogzománchoz való gyengédségről még a szódabikarbóna esetében sem beszélhetünk. Csiszoló tulajdonságokkal rendelkezik. Igen, részben el tudja távolítani a felületi foltokat, de szinte lehetetlen csak a fogak problémás területeire koncentrálni. A foltokkal együtt a fogzománc is elvékonyodik , ami a fogak érzékenységéhez és a lepedékképződés, a kőképződés vagy a fogszuvasodás kockázatához vezet.

    2. Hidrogén-peroxid a gyógyszertárból

    Igaz, hogy a fogorvosok hidrogén-peroxidot használnak a fogak fehérítésére. Ők azonban olyan szakértők, akik tudják, hogyan kell magas koncentrációkkal dolgozni, és az Ön igényeihez tudják igazítani őket. A gyógyszertárban szabadon megvásárolható peroxid koncentrációja jóval alacsonyabb, így valószínűleg nem fog olyan gyorsan látni az eredményt , és meg kell ismételnie az eljárást. A peroxid ismételt és hosszú távú alkalmazása azonban súlyosan károsíthatja a zománcot. Ezenkívül nem kell 100%-osan elsajátítania az adagolást és az alkalmazás módját, így fennáll a fogíny és a nyálkahártya égési sérüléseinek veszélye. Ezért jobb, ha a hidrogén-peroxidot csak a sebek fertőtlenítésére használja.

    3. Fekete szén

    A szódabikarbónához hasonlóan a feketeszén is koptató tulajdonságokkal rendelkezik . Felszívódási képességéről is ismert, amelyet különösen értékelni fog a bél- és emésztési problémák kezelésekor. Azonban ezen tulajdonságok egyike sem alkalmas és előnyös a fogak számára. Ahogy a szódabikarbónával kapcsolatban már említettük, a csiszolóanyagok nem nagyon passzolnak a fogzománchoz. Ami az abszorpciós kapacitást illeti, valójában csak az emésztőrendszerben lévő méreganyagokra hat. A fogak sárgulása és foltok ellenállnak neki.

    Hogyan készítsünk fehér fogakat gyorsan és ami a legfontosabb biztonságosan

    Biztonságos és gyors fogfehérítés is létezik, miközben továbbra sem kell feladni otthona kényelmét. A színkorrekciós technológia segítségével néhány perc alatt meglepő eredményeket érhet el .

    A színjavító olyan gyorsan működik, mert lila . Minden tudomány a színekben rejlik. A RYB színmodell szerint az ellentétes színek semlegesítik egymást. A sárga szín (mint a fogakon) a lilával (a korrektor színével) szemben helyezkedik el. Ezért, ha lila korrektort alkalmaz a sárga fogakra, semleges fehér árnyalatokat kap. Ugyanaz az elv, mint a sárga árnyalatú haj esetében. Ha Ön vagy valaki közeli hozzátartozója festett szőke hajra, akkor a fodrásza mindenképpen olyan lila sampont ajánlott, amely semlegesíti a csúnya sárga hajárnyalatokat.

    A fogkorrektor speciálisan adaptált árnyalattal rendelkezik , így képes megbirkózni az erős fogelszíneződésekkel. Tehát a fogak sárgulásának intenzitása nem számít.

    Ha összehasonlítjuk ezt a fogfehérítési módszert a fentebb említettekkel, akkor nem csak gyorsabb és hatékonyabb , hanem biztonságosabb és olcsóbb is. A biztonságnak mindig az első helyen kell lennie, és ez igaz a korrektorra is. Nem tartalmaz semmilyen csiszolóanyagot és kémiai anyagot , amely károsítaná a fogzománcot. Csak a fogak felszínén működik. A korrektor még megfizethetőség szempontjából is határozottan többet ér, mint bármely más fehérítő technika.

    25x hatékonyabb, mint a fogfehérítő fogkrémek

    Tudjon meg többet
    Logo