Szállítás Ingyenes szállítás 19900 ft-tól | Szállítás 2 napon belül
Színes fogakkal nem!

Hogyan lehet gyorsan fehéríteni fogait otthon

Képzeld el, hogy reggel felébredsz, tükörbe nézel, mosolyogsz, és gyönyörű, kifehéredett fogaid vannak. A ragyogó fehér mosoly lenyűgöző a körülötted lévők számára. Sokak számára azonban a klasszikus fogorvosi fehérítés túl drága. Érdekel, hogyan fehérítse ki gyorsan fogait otthon? Rengeteg gyengéd és hatékony fehérítő termék van a piacon, amelyek örömmel segítenek ebben, és eredményeik valószínűleg igazán lenyűgözik. Tehát ismerjük meg őket.

A cikk tartalma:
Fogfehérítő készletek
Fogfehérítő csíkok
Fogfehérítő paszták
Fogfehérítő porok
Új – fogfehérítő tollak

Fogfehérítő készletek

A fogfehérítő készletek népszerű és kényelmes megoldást jelentenek az otthoni fogfehérítéshez. Ezek a készletek általában fehérítő géleket , csíkokat vagy tollakat tartalmaznak, amelyeket közvetlenül a fogakra visznek fel. Gyakran kiegészítik őket speciális LED-lámpákkal is, amelyek tovább fokozzák a fehérítő hatást.

Hogyan kell használni a fehérítő készletet

A fehérítőkészlet használata nagyon egyedi , mivel mindegyik más-más terméket tartalmazhat. Ezért alkalmazza a fehérítő gélt, szalagokat, tollakat vagy bármi mást, a mellékelt utasításoknak megfelelően.

Fogfehérítő csíkok

Nagyon népszerű alternatíva, amely igazán gyors otthoni fehérítést biztosít. Használatuk kényelmes, hatékony és olcsó. Hatóanyaga leggyakrabban megfelelő koncentrációjú peroxid, de ma már találhatunk gyengédebb PAP-os szalagokat is.

Hogyan kell használni a fogfehérítő csíkokat

A fogfehérítő csíkok használata nem bonyolult dolog. A fogak alapos megtisztítása után húzza le a csíkokat a csomag aljáról, és vigye fel a fogakra a hatóanyagokkal együtt. Pontosan kövesse az utasításokban feltüntetett cselekvési időt, általában 15-30 perc . Ezen idő elteltével egyszerűen távolítsa el a csíkokat, és öblítse ki a száját. A legjobb eredmény érdekében javasolt a fehérítőcsíkok rendszeres használata és a gyártó ajánlásainak megfelelően.

Fogfehérítő paszták

A fehérítő fogkrémek egy nagyon egyszerű és megfizethető módszer a fogak színének javítására. Csak be kell építenie őket a napi foghigiéniájába. Nem csoda, hogy olyan népszerűek az otthoni fehérítésben. Ezek a paszták speciális összetevőket tartalmaznak, amelyek eltávolítják a felületi foltokat a fogakról, és gyakran tartalmaznak enyhe csiszolóanyagokat a mélyebb tisztítás érdekében. Bár a fogak természetes színét nem nagyon tudják megváltoztatni, nagy utat tesznek meg a fehérebb és frissebb mosoly megőrzésében.

Hogyan kell használni a fehérítő fogkrémet

Használja a fehérítő pasztát a szokásos módon, ideális esetben naponta kétszer és a klasszikus módon.

Fogfehérítő porok

Nem számíthat komoly mellékhatásokra, ha bevált otthoni fogfehérítési módszereket alkalmaz. Sokan azonban fokozott fogérzékenységet vagy ínyirritációt tapasztalnak otthoni fehérítő termékek használata után. Ezek a kellemetlen hatások csak átmenetiek lehetnek. A fehérítőszer kiválasztásánál azonban mindenképpen érdemes körültekintően eljárni, hogy az ne legyen túl erős a foga számára, és alkalmazása ne váljon nagyon kellemetlen, fájdalmas élménnyé. Természetesen a használati utasítást is be kell tartani, és nem szabad feleslegesen erőlködni a pályát. Néhány kevésbé biztonságos otthoni módszerrel azonban, amelyek nem használnak kereskedelemben kapható fehérítőszereket, fennáll a veszélye a zománc vagy az íny súlyos károsodásának.

Általában természetes összetevőkből állnak, például aktív szénből vagy agyagból. Ezek a porok a koptató tisztítás elvén működnek, és mechanikusan távolítják el a foltokat és a szennyeződéseket a fogak felületéről. Fontos, hogy mértékkel használjuk őket, hogy elkerüljük a fogzománc károsodását. A fehérítő pasztákhoz hasonlóan inkább az otthoni fehérítés támogató eszközei.

Hogyan használjuk a fogfehérítő port

A port szinte ugyanúgy használják, mint a hagyományos fogkrémet.

Új – fogfehérítő tollak

A fogfehérítő toll nagyon kompakt és praktikus megoldás. A klasszikus otthoni fogfehérítés mellett akár útközben is gyorsan fehéríthetsz velük. Koncentrált fehérítő gélt tartalmaznak, amelyet beépített kefével közvetlenül a fogakra visznek fel. Akárcsak a szalagok esetében, a hatóanyag leggyakrabban peroxid.

Hogyan kell használni a fehérítő fogkrémeket

Tisztítsa meg a fogait, majd törölje le a felületet egy száraz törülközővel. Kattintson a toll aljára, hogy a fehérítő gélt rányomja a toll végén lévő kefére. Vigye fel a gélt a fogak felületére, próbálva elkerülni az ínyével való érintkezést. A gél felvitele után legalább egy percig ne zárja be a száját. Kerülje az evést és ivást a megadott ideig, és az utasításoknak megfelelően végül ecsettel távolítsa el a gél maradványait.

 

25x hatékonyabb, mint a fogfehérítő fogkrémek

Tudjon meg többet
Logo