Szállítás Ingyenes szállítás 19900 ft-tól | Szállítás 2 napon belül
Színes fogakkal nem!

Tatár – búcsúzz tőle foghigiénia nélkül is!

A fogkő az egyik leggyakoribb oka a foghigiénikus látogatásának. De az emberek még akkor is bíznak a professzionalizmusában, ha fogaik elsárgultak vagy foltosak. Sokan azonban már azt sem tudják, hogy néz ki egy ilyen szakértő széke, mert nincs rá szükségük. Mit csinálnak másképp, mint te?

A cikk tartalma:
A fogászati higiénia fontossága
Fogkő eltávolítás
A fogak elszíneződésének és friss leheletének eltávolítása
Fogászati higiénia otthonról – hogyan ne tegye
Biztonságos és hatékony otthoni módszer a fogkő eltávolítására

A fogászati higiénia fontossága

2 okból jársz foghigiénikushoz. Vagy a fogorvosa küldte oda, vagy úgy döntött, hogy maga csinálja, mert szebb fogakat szeretne.

Fogkő eltávolítás

A legtöbb ember számára az első ok nyer. A fogorvos ugyanis inkább a felgyülemlett lepedéket és fogkőképződést látja, mint magát a pácienst. Azt is tudja, hogy idővel a kő elkezd felhalmozódni, és nyomja az ínyt . Ezenkívül meg akarja védeni Önt a fogszuvasodástól, a fogínygyulladástól és a fogak elvesztésétől . Tehát neki az Ön egészsége a legfontosabb.

A fogak elszíneződésének és friss leheletének eltávolítása

A második ok inkább esztétikai jellegű. A kezdeti szakaszban a fogkő meglehetősen feltűnőnek tűnik, miközben még mindig fehér színű. Nos, idővel az étrendből származó pigmentek kezdenek megtelepedni rajta, és ez már zavarja a fogak vizuális oldalát. A pigmenteken kívül a fogkő a baktériumoktól is jól érzi magát. Ezek gyakran felelősek a rossz leheletért .

Kevésbé veszélyes, de ugyanolyan csúnya foltok is a fogakon . Ezek elsősorban a fogközök és az íny környékén keletkeznek. Oka a sötét pigmenteket tartalmazó ételek és italok (kávé, tea, bor stb.). Ezek a pigmentek azonban a sárga fogak mögött is lehetnek, amelyek hajlamosak egyre sötétebb árnyalatot ölteni, és a fogak teljes felületét elfoglalják, ami kiváló ok arra, hogy szakemberhez forduljunk.

Fogászati higiénia otthonról – hogyan ne tegye

Az emberek különböző alternatívákat próbálnak ki a fogkő vagy a fogak elszíneződésének otthoni eltávolítására. Miért? Láthatóan nem szívesen várnak több hetet egy szabad időpontra , nem akarnak elmenni a mentőhöz , ahol aztán hosszú perceket töltenek egy kényelmetlen váróteremben , vagy elriasztja őket a magas összeg , amit a – kérdezi tőlük a foghigiénikus. Ezek az okok teljesen érthetőek. De amit nem lehet megérteni, azok azok a módszerek, amelyekkel inkább árthatnak maguknak, semmint segítenek magukon. Magába foglalja:

  • szódabikarbóna
  • szezámmag
  • Aloe vera
  • kókuszolaj
  • manikűr olló
  • tojáshéj és dió
  • tisztítószerek a vízkő eltávolítására
  • több összetevő kombinációja

Ezek a megoldások nemcsak veszélyesek , de hatástalanok is. A fogkő annyira kemény , hogy nem lehet csak úgy eltávolítani semmilyen porral, és olajjal biztosan nem, ami zsíros és csúszós. Ezenkívül sok közülük megsértheti az ínyt és károsíthatja a fogzománcot . Ezenkívül a kő durvábbá válhat egy kemény tárgy általi ütközés után, így több baktériumot és pigmentet fog csapdába ejteni . Valószínűleg nem kell kommentálnunk az extrémet, például a tisztítószert.

Biztonságos és hatékony otthoni módszer a fogkő eltávolítására

A modern technológia már annyira uralja a mai világot, hogy valóban nem kell kétes és hatástalan gyakorlatokhoz folyamodni. Újdonság érkezett a foghigiénia területén is, ez a fogkőeltávolító . Segítségével otthona kényelmében és mindenekelőtt biztonságosan eltávolíthatja a fogkövet vagy foltokat. Szerencsére már annyira ismert, hogy egyre többen használják.

Számos közülük megtalálható a piacon, de nem mindegyik olyan erős és hatékony . Összehasonlítottuk tehát INNOVATEETH fogkőeltávolítónkat azzal a modellel, amely a kereső szerint a legkeresettebb. Az ok valószínűleg az alacsony ára.

  • Az anyag minőségében eltéréseket találtunk. Eltávolítónk jobb minőségű és tartósabb felépítésű.
  • Kipróbáltuk mindkét eltávolítót, és megállapítottuk, hogy az olcsóbb modell nem olyan hatékony a fogkő eltávolításában .
  • A beépített full HD kamera luxus, amit hiába kerestünk a gyengébb minőségű eltávolítóban.
  • Az INNOVATEETH modell a kamera mellett automatikus világítással is rendelkezik.
  • A mobilalkalmazással való kapcsolat szintén magától értetődő modellünkben. A teljes tisztítási folyamatot közvetlenül a telefon képernyőjén tekintheti meg.
  • Arra számítottunk, hogy az olcsóbb modellnek legalább fogínyérzékelõ funkciója lesz, elvégre a biztonságról van szó. De csalódást okozott nekünk ebből a szempontból is.
  • Egy tartalék rozsdamentes acél fej mindig jól jön, hogy ki kell-e cserélnie a régit, vagy két eltávolítót szeretne használni. Az olcsó készülék eladója azonban nem így gondolja, így csak egyet talál a csomagban.

Most már tudod, hogy egyeseknek miért nincs szükségük foghigiénikusra. Te is tudod, mit tehetsz, hogy közéjük tartozz. Ezenkívül ingyenes kiszállítást kap az INNOVATEETH fogkőeltávolítóval .

25x hatékonyabb, mint a fogfehérítő fogkrémek

Tudjon meg többet
Logo