Szállítás Ingyenes szállítás 19900 ft-tól | Szállítás 2 napon belül
Színes fogakkal nem!

Fehérítő paszták vagy fehérítő csíkok? Melyik a legjobb Önnek?

Amikor fogfehérítés a fogak, akkor több lehetőség van, hogyan kell eljárni, vagy melyik
módszert választani. Ma a fogfehérítő pasztákat és a fogfehérítő csíkokat hasonlítjuk
össze. Vajon a legjobb fogfehérítő fogkrém is felülmúlhatja a fogfehérítő csíkokat, vagy a
hatás hasonló lesz?

Obsah článku:
Fehérítő paszták
Fehérítő csíkok

Fehérítő paszták

A fehérítő fogkrémek természetesen nem elítélendők. Mindenképpen megkérdőjelezhetetlen helyük van a szájhigiéniában. Csodákat azonban nem várhatunk tőlük. Rendszerint a fogakat felére, néha akár egy egész árnyalatra is fehéríthetik. De ez nagyjából ennyi, amire képesek. Persze csak akkor, ha pusztán a fogfehérítő fogkrémek használatáról beszélünk.


Az ok, amiért még a legjobb fogfehérítő fogkrémek is kudarcot vallanak, az az, hogy általában nem rendelkeznek elegendő hatóanyag-koncentrációval a fogak hatékony fehérítéséhez. Használatuk például egy fehérítő kezelés után ajánlott. Még a legjobb fehérítő fogkrémek is fokozzák a kezelés hatását, és mindenekelőtt segítenek abban, hogy a fogak szép fehérek maradjanak, de önmagukban nem biztosítják a hatást.


Ha úgy dönt, hogy kipróbálja ezeket a fogkrémeket, de nem lát extra különbséget, semmiképpen ne próbálja erősebben nyomni a fogkefét fogmosás közben. Ez károsíthatja a fogzománcot és érzékennyé teheti a fogakat, amit semmiképpen sem szeretnél. Hasonlóképpen, az ínye is elkezdhet vérezni, ami más egészségügyi komplikációkhoz vezethet.

Zubní pasta a kartáček na zuby (ilustrační foto)
Bílý úsměv - pasta
Bělicí pásek
Bílý úsměv - pásky

Fehérítő csíkok

A fehérítő csíkoknak van egy nagy előnye, ami abban rejlik, hogy a rajtuk lévő gél ugyanazt a hatóanyagot használja, amit az orvosok is használnak. Ez magával hozza a bizonyosságot, hogy a fogai valóban fehérebbek lesznek. A gélt vagy a fehérítő csíkokat úgy tervezték, hogy a hatóanyag minden területre eljusson, beleértve a nehezebben elérhető területeket is. Így a fogak fehérítése minden helyen egyszerre és egyenletesen történik.


A kúra úgy van beállítva, hogy ne tartson túl sokáig. Ezt értékelni fogja az Ön kényelme érdekében. A fehérítő csíkokat általában naponta körülbelül 30 percig használják, legfeljebb 20 napig. A használat időtartama attól függ, hogy mennyivel fehérebbek legyenek a fogai. A fehérítő fogkrémtől eltérően azonban a fehérítő csíkoknak lehet mellékhatása. A legfontosabb a fogak fokozott érzékenysége. Ez azonban a fogfehérítés után megszűnik, semmi maradandó, így nem kell aggódnia.


A fogfehérítő ezért jo választás a fogfehérítéshez. Ha használatuk után fogfehérítő fogkrémmel is mossa a fogait, akkor nemcsak a hatás lesz jobb, de tovább is tart. Bátran kérje ki fogorvosának tanácsát.

25x hatékonyabb, mint a fogfehérítő fogkrémek

Tudjon meg többet
Logo