Szállítás Ingyenes szállítás 19900 ft-tól | Szállítás 2 napon belül
Színes fogakkal nem!

Hogyan kell használni a Crest fogfehérítő csíkokat?

Crest fogfehérítő csíkok egy nagyszerű választás, ha azt szeretné, hogy megbízhatóan fehéríti a fogakat. Akár több árnyalattal is elboldogulnak, ráadásul nem kerül sok pénzbe, és nem is kell túl sok erőfeszítést tenned. Hogyan használd tehát a fogfehérítő csíkokat? Ezzel foglalkozunk ebben a cikkben.

Obsah článku:
A szalagok használata előtt
Csík alkalmazás
Amikor a szalagokat felveszem.
Mikor és milyen gyakran használom őket

A szalagok használata előtt

A szalag felhelyezése előtt ne mosson fogat. Csak szárítsa meg őket, ideális esetben egy száraz és puha törölközővel. Közvetlenül azután, hogy a fogai megszáradtak, helyezze fel a szalagokat, ha a felragasztás előtt túl sok idő telik el, a nyál újra nedves lehet a fogaitól, és újra meg kell szárítania őket. Ez azt eredményezheti, hogy a csíkok nem maradnak a fogakon.

Csík alkalmazás

A tényleges alkalmazás során először egy rövidebb fehérítő csíkot ragasztanak az alsó fogakra. Az átlátszó fólia lehúzásával kezdődik, amely a hatóanyagot tartalmazó gél védelmére szolgál. A csíkot ezután óvatosan az ínyhez lehet lapítani. Ügyeljünk arra, hogy a csík a fogakhoz és ne az ínyhez tapadjon. Amikor a csíkot a fogakhoz igazította, óvatosan és óvatosan nyomja a fogakhoz. Ha túlnyúlik rajta, egyszerűen meghajlíthatja. Ugyanígy folytassa a felső fogakhoz tervezett hosszabb szalaggal.

Amikor a szalagokat felveszem.

Bělení zubů páskem

Miután felhelyezte a csíkokat a fogakra, hagyja őket ott a megadott ideig. A 3D Crest White Professional esetében ez 30 perc. Ezen idő elteltével egyszerűen húzza le a csíkokat, és dobja ki őket. Előfordulhat, hogy a végén gélmaradvány marad a fogain. Ebben az esetben célszerű vízzel kiöblíteni a száját, hogy megszabaduljon a maradéktól.

Mikor és milyen gyakran használom őket

A Crest fogfehérítő csíkokat naponta egyszer kell használni. A kezelés időtartama elsősorban attól függ, hogy hány árnyalatot szeretne fehéríteni a fogain. Használatuk este, lefekvés előtt is ajánlott. Ez azért van így, mert éjszaka nem fogyaszt színezéket tartalmazó ételt vagy italt. A fogaidnak is bőven lesz idejük regenerálódni a fogfehérítés után.

25x hatékonyabb, mint a fogfehérítő fogkrémek

Tudjon meg többet
Logo